Ova stranica je baš dosadna, ali je važno da je pročitate

Uslovi korišćenja

Posetom websajta gr8some.com pristajete na Uslove korišćenja koji su navedeni na ovoj stranici. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate sa njima.

Gr8some.com zadržava pravo na izmenu ovih Uslova korišćenja bez prethodnog obaveštenja, pa ih posećujte s vremena na vreme kako biste bili informisani.

Korišćenje websajta

Posetioci prihvataju korišćenje gr8some.com sadržaja isključivo za svoje potrebe i na njihovu odgovornost.

Gr8some.com ima autorsko pravo na sav sadržaj (tekstualni, vizualni i audio materijali, baze podataka, programski kod). Neovlašćena upotreba bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskog prava smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim propisima.

Nemate pravo da menjate sadržaj ovog sajta na bilo koji način, niti da ga javno reprodukujete, prikazujete i distribuirate u svoje ime, a ni u komercijalne svrhe.

Korisnički podaci

Lične informacije koje obezbeđujete GR8SOME timu koristimo isključivo za svrhe besplatne analize online prisustva vašeg brenda, za zakazivanje besplatne konsultacije ili za povremena e-mail obaveštenja (ali samo ako pristanete da s vremena na vreme primate korisne emailove od nas) i tretiraćemo ih u skladu sa našom Politikom privatnosti.

Zabranjeno je slanje ili postavljanje na gr8some.com sajt bilo kog nezakonitog, uvredljivog, rasističkog, pornografskog ili drugog materijala koji je u suprotnosti za svakim zakonom.

Koristimo vaše lične informacije samo u skladu sa našom Politikom privatnosti isključivo za interne potrebe. Ne prikazujemo, niti prosleđujemo vaše podatke trećim licima.

Politika privatnosti

Kako bi uspešno izvršili besplatnu analizu online prisustva vašeg brenda i zakazali besplatnu konsultaciju sa vama, potrebni su nam podaci o vašem imenu i prezimenu, email adresi, državi iz koje dolazite, kao i o websajtu. Samo vam sa ovim informacijama možemo poslati ovu analizu. Ako su nam iz bilo kog razloga potrebni još neki detalji od vas, zadržavamo pravo da vas kontaktiramo putem email-a.

Gr8Some.com se obavezuje da će štititi privatnost svih posetilaca. Korišćenje naših usluga podrazumeva pravo da vam povremeno šaljemo email obaveštenja.

Dajemo vam mogućnost da birate da li želite da primate email obaveštenja od nas ili želite da se odjavite sa naše email liste.

Svi korisnički podaci su strogo skladišteni i dostupni isključivo našim zaposlenima kojima su te informacije potrebne u naše poslovne svrhe. Svi zaposleni u Gr8Some-u su odgovorni za poštovanje principa zaštite privatnosti.

Gr8some.com se obavezuje da će obezbediti sigurnost vaših ličnih podataka. Pratimo najnovije preporuke i standarde sigurnosti kada je u pitanju prikupljanje ličnih informacija.

Takođe, prikupljamo, analiziramo i procesuiramo informacije o stranicama koje posećujete. Koristimo ove informacije u svrhu unapređivanja naših usluga i poboljšanja vašeg korisničkog iskustva.

Obavezujemo se da nećemo koristiti prikupljene podatke za bilo koje druge srvhe.