Ko smi mi?

Grupa Inbound Marketing specijalista koji traže nove izazove kako bi pokazali

da su za ovaj posao i te kako potrebni ludost, talenat i posvećenost.

Šta radimo?

About-1

Inbound marketing aktivnosti koje unapređuju vaš biznis

Obezbeđujemo Inbound Marketing usluge koje daju i do 308% bolje rezultate nego da primenjujete klasičan „neuvezani“ digitalni marketing, a naša najveća specijalnost je sadržaj koji pogađa vašu ciljnu publiku “pravo u srž”, tj u njihove skrivene pokretače koji ih nagone na odluku o kupovini.

Još 1996. godine je Bill Gates rekao „Content is the king!“. Evo kakav je naš pogled na ovu njegovu misao…

Pravi marketing sadržaj privlači vašu željenu publiku. Ako pogodite njihove glavne motive, probleme i osećaje, razumete jedinstveni jezik vaše publike. Kada im na sve to ponudite i rešenje njihovog problema, oni se vezuju za vas.

Jedino će na taj način oni zaista čuti poruku vašeg brenda i dozvoliti da im se „uvučete pod kožu“. Vaš brend treba da govori o načinu života vaše publike.

U drugom slučaju, možete imati najbolji proizvod ili uslugu, ali nikoga neće biti briga za to.

Naš zadatak je da pronađemo način kako da se stopite sa vašim ciljnim tržištem i da kreiramo Inbound Marketing akcije i sadržaj koji gađa u srce vašu publiku.

Kako radimo?

Analiziramo. Predlažemo. Kreiramo. Implementiramo. Merimo. Poboljšavamo. I opet u krug...

Naš tim čine specijalisti iz svake oblasti Inbound Marketinga koji se stalno usavršavaju u skladu sa promenama navika kupaca, ali i internet okruženja.

Neki od nas imaju preko 20 godina iskustva u strategijskom marketingu. Zbog toga je za nas strategijski način razmišljanja i gledanje šire slike kao svakodnevno ispijanje kafe – lagano i sa uživanjem. Takođe, u našem timu imamo i mlađe članove koji osećaju i žive društvene medije.

Ne nudimo ono što ne znamo kako da uradimo ili za šta nismo sigurni da daje rezultate.

Svako od nas ima svoj delić znanja i iskustva koji je potreban timu kako bismo vam pomogli da unapredite vaš biznis.

About-2
0
Ideja dnevno
0
Ludih sugestija
0
Pozitivnih rezultata nedeljno

Naši principi rada

Sigurnost i kontrola

Dok vi radite svoj posao, mi brinemo o vašem Inbound Marketingu. Sa nama možete potpuno da se opustite. Nećemo vas zivkati više od onoga što je zaista neophodno i zasigurno vas nećemo pitati šta je to što treba da uradimo sledeće. Ali, zato ćemo pripremati detaljne izveštaje da bi vas informisali i prikazali vam rezultate našeg rada i posvećenosti.

Odgovarajući specijalisti

Kada angažujete GR8SOME tim dobijate pravu kombinaciju Inbound Marketing specijalista. Ako se vaša situacija ili potrebe promene, menja se i naš tim.

Sveže ideje

Neka rešenja u digitalnom svetu se mogu ponavljati, ali sa potrebnim prilagođavanjima. Inovativnost je srednje ime našeg tima. Zato vam uvek dajemo sugestije za koje verujemo da su najbolja rešenja za vas.
About-3
About-4

Bez skrivenih troškova

“Vendor lock-in” nije naš način rada! Svaka usluga prethodi odgovarajućoj ponudi i svaka usluga ima svoj određeni broj kredita. Nema neprijatnih iznenađenja. Negujemo samo otvorene i iskrene odnose. Ako iz bilo kog razloga više ne želite da radite sa nama, najmanje želimo da se osećate loše. Želimo da budete srećni i zadovoljni sa nama. Nikako drugačije!

 

Iskrenost pre svega

Ne prodajemo vam prazne priče, jer ih ni mi ne volimo. Realan život je mnogo komplikovaniji nego što se to može prikazati u bilo kakvom izveštaju, pa uvek pokušavamo da vidimo širu sliku i kažemo koje su vaše najbolje opcije za napredak.

Ulazimo u vaše cipele

Kada kažemo da su posvećenost i lojalnost naši osnovni principi rada, znamo da zvuči veoma otrcano. Ipak, uvek pokušavamo da postavimo sebe u vaš položaj kako bismo mogli u potpunosti razumeti vas i vaše potrebe. Gledanje na stvari iz svih uglova nam daje bolji uvid u celu sliku.
Call us

Želite da vaš digitalni marketing stvarno utiče na povećanje prodaje, a ne samo da bude ``nužno zlo``.

Postoji rešenje. Hajde da pričamo o tome.

Zakažite besplatnu 30-minutnu konsultaciju!

REZERVIŠITE TERMIN ODMAH