Ko smi mi?

Prvi sertifikovani HubSpot Partner u Srbiji!

Kako je sve počelo...

About-1

U leto 2016, dve stare prijateljice, Suzana i Ivana su sele na kafu. Dugo se nisu videle, pa se pričalo o svemu i svačemu, sećalo na neke stare dane i smejalo do suza kao i uvek kada se nađu. Naravno, dotakle su i temu posla.

Odjednom, raspoloženje je splasnulo i osetila se neprijatnost u vazduhu… Otvorile su dušu jedno drugoj…

Ni jedna, ni druga nisu bile zadovoljne tadašnjim poslovnim stanjem.

Suzana je bila suvlasnik jedne marketing agencije koju je napustila posle 12 godina, dok se u prelaznom periodu dok ne smisli šta da radi dalje zaposlila u jednoj firmi kao marketing menadžer. Iako je bila dobro plaćena, osećala se jako loše sve vreme dok je radila u toj firmi. Osećala je da može mnogo više da postigne u životu, a i to je gušilo njen preduzetnički duh. Na sve načine je gledala kako da izađe iz te agonije…

Sa druge strane, Ivana je već nekoliko godina radila copywriting poslove koji je nisu inspirisali. Takođe je osećala da može mnogo više i svaki slobodan trenutak je provodila u usavršavanjima, slušajući razne online kurseve i čitajući razne blogove na temu digitalnog marketinga.

Pri tome, obe su imale neke svoje startup projekte, pa kao i kod svakog početka, sve je išlo na mišiće.

Slušale su pažljivo jedno drugu, a kao da su slušale sebe i svoje muke.

Suzana je brend strategista sa velikim iskustvom u vođenju agencije, a Ivana je copywriter koji živi društvene mreže. Obe su osećale da samo zajedno imaju potrebnu celinu i da bi mogle da postignu velike stvari. Kako su obe preduzimljive, nije im trebalo puno vremena da se dogovore da krenu u zajedničko putovanje, za početak kao freelance grupa…

I tako su Suzana i Ivana sastavile mali tim pouzdanih ljudi i nedugo nakon toga dobile prvog klijenta… Pa drugog… Pa trećeg….

Da li može bolje?

Činilo se da je ceo svet njihov i da sve ide kao podmazano.. Iako su klijenti bili zadovoljni rezultatima, one su osećale da nešto nije u redu, da je pomalo haotično i da efekti marketing kampanja mogu biti znatno bolji…

Sve aktivnosti nisu bile uvezane u jednu celinu i bilo im je teško da izmere efekte njihovog rada.

Nije im vrag dao mira, ali i njihova potreba za perfekcionizmom.

Krenule su da tragaju za nekim boljim rešenjem digitalnog marketinga – za nekom metodologijom koja bi uvezala sve potrebne aktivnosti u jednu smislenu celinu.

Kako god su krenuli da pretražuju, put ih je navodio na Inbound marketing i najvećeg istraživača te metodologije – HubSpot.

Na jesen 2018. postaju HubSpot Partneri i prva sertifikovana HubSpot Inbound Marketing Agencija u Srbiji.

About-2

Šta to znači za vas?

About-1

HubSpot je najrazvijenija inbound marketing i prodajna platforma na svetu, a Google je jedan od njihovih najvećih investitora.

Inbound marketing metodologija nije “magični” marketing, nego metoda koja uzima u obzir sve marketing i prodajne faktore koji utiču na poslovanje, kombinuje najširi spektar aktivnosti gradeći efikasan sistem privlačenja, pridobijanja i negovanja najboljih klijenata.

Zato se u inbound marketingu ne govori samo o:

  • Social media marketingu,
  • Email marketingu,
  • Pisanju članka i e-brošura,
  • Video blogingu,
  • Marketing influenserima,
  • SEO optimizaciji,…

…nego o holističkom sistemu koji obuhvata sve navedeno… i još mnogo toga.

Inbound marketing metodologija se zasniva na principima i dobroj praksi bihejviorističkih nauka, marketinga i prodaje. Sve čvrsto povezuje u jednu sveobuhvatnu celinu u kojoj se tačno može meriti uloga svakog dela. Zbog toga se kaže da je marketing po inbound metodologiji u stvari neverovatna “marketing mašina” koja vam pravi novac u dugom roku više nego bilo kakav drugi marketing koji postoji.

Sve potrebne alate za savršenu marketing mašinu dobijate na jednom mestu – HubSpot platformi. GR8SOME kao sertifikovani HubSpot Partner vas vodi kroz ceo ovaj proces, kombinujući Inbound marketing metodologiju i potrebne alate kako biste imali dokazano najbolji mogući marketing.

Zašto smo se specijalizovali za IT kompanije?

Zato što IT kompanije stvaraju fantastične stvari koje pomažu pojedincima, kompanijama, gradovima, pa i celim državama. O njima treba da čuje ceo svet, ali to nije lako postići!

Šala ili ne, softverski proizvodi i usluge se ne mogu izložiti na rafovima fizičkih podavnica i nije opravdano promovisati ih putem masovnih medija na identičan način kao proizvode široke potrošnje. Ovakve, često veoma složene usluge i proizvodi, zahtevaju specifična objašnjenja i posebno osmišljene promotivno-prodajne taktike.

IT kompanija ne može da opremi svog menadžera prodaje tašnom, mašnom i gomilom uzoraka i da ga pošalje na put od vrata do vrata. Ona mora da primeni nešto mnogo prefinjenije i mudrije, baš kao što su njeni proizvodi i usluge.

Zato postoji inbound marketing metodologija koja se u praksi pokazala kao najefikasnija u stvaranju kvalitetnih klijenata.

A mi volimo da smo partneri tima koji napreduje i za koji ne postoje krajnje granice uspeha.

Iskrenim posvećenim odnosom doprinosimo isticanju najboljih osobina kompanije i prevazilaženju njenih slabosti kroz osmišljene inbound marketing usluge. Konačno, sve to vodi napretku.

About-2

Naša misija je Vaš poslovni rast!

0
Ideja dnevno
0
Ludih sugestija
0
Pozitivnih rezultata nedeljno

Naši principi rada

Sigurnost i kontrola

Dok vi radite svoj posao, mi brinemo o vašem Inbound Marketingu. Sa nama možete potpuno da se opustite. Nećemo vas zivkati više od onoga što je zaista neophodno i zasigurno vas nećemo pitati šta je to što treba da uradimo sledeće. Ali, zato ćemo pripremati detaljne izveštaje da bi vas informisali i prikazali vam rezultate našeg rada i posvećenosti.

Odgovarajući specijalisti

Kada angažujete GR8SOME tim dobijate pravu kombinaciju Inbound Marketing specijalista. Ako se vaša situacija ili potrebe promene, menja se i naš tim.

Sveže ideje

Neka rešenja u digitalnom svetu se mogu ponavljati, ali sa potrebnim prilagođavanjima. Inovativnost je srednje ime našeg tima. Zato vam uvek dajemo sugestije za koje verujemo da su najbolja rešenja za vas.
About-3
About-4

Bez skrivenih troškova

“Vendor lock-in” nije naš način rada! Svaka usluga prethodi odgovarajućoj ponudi i svaka usluga ima svoj određeni broj kredita. Nema neprijatnih iznenađenja. Negujemo samo otvorene i iskrene odnose. Ako iz bilo kog razloga više ne želite da radite sa nama, najmanje želimo da se osećate loše. Želimo da budete srećni i zadovoljni sa nama. Nikako drugačije!

 

Iskrenost pre svega

Ne prodajemo vam prazne priče, jer ih ni mi ne volimo. Realan život je mnogo komplikovaniji nego što se to može prikazati u bilo kakvom izveštaju, pa uvek pokušavamo da vidimo širu sliku i kažemo koje su vaše najbolje opcije za napredak.

Ulazimo u vaše cipele

Kada kažemo da su posvećenost i lojalnost naši osnovni principi rada, znamo da zvuči veoma otrcano. Ipak, uvek pokušavamo da postavimo sebe u vaš položaj kako bismo mogli u potpunosti razumeti vas i vaše potrebe. Gledanje na stvari iz svih uglova nam daje bolji uvid u celu sliku.
Call us

Želite da vaš digitalni marketing stvarno utiče na povećanje prodaje, a ne samo da bude ``nužno zlo``.

Postoji rešenje. Hajde da pričamo o tome.

Zakažite besplatnu 30-minutnu konsultaciju!

REZERVIŠITE TERMIN ODMAH