VAŠ WEBSAJT POSTOJI DA BI PRETVORIO POSETIOCE U KUPCE

Ljudi ne dolaze na vaš sajt da bi naučili više o vama.

Oni traže rešenje za svoj problem.

OTARASITE SE STAROG…

Sajtovi ne prodaju kada izgledaju kao dosadna online brošura prepunjena informacijama i specifikacijama.

iMac-stari-novi

ODUŠEVITE SA NOVIM…

Da bi vaš sajt zaista prodavao, fokusiramo se na potrebe, interesovanja i želje vaše ciljne publike.

Način upotrebe websajta se potpuno promenio u poslednjih nekoliko godina

Posetioci vašeg sajta ne žele da čitaju o nagradama koje ste osvojili, koliko ste dugo u biznisu ili kako na bilo koji drugi način tvrdite da ste sjajni. Nažalost, na ovaj način većina organizacija prikazuje svoj biznis.

Posetioci traže rešenje svog problema.

Čini život lakšim

Kada ističete problem koji rešava vaš proizvod ili usluga i pokažete da razumete kako se oseća vaša ciljna publika, tada ste na istoj talasnoj dužini. Na ovaj način se oni emotivno vezuju za vas. Vremenom se filitriraju oni koji nisu vaši potencijalni kupci, a samim tim se povećava vrednost svakog pojedinačnog posetioca.

Problem-posetioca
Laka-navigacija

Jednostavan za navigaciju

Svaka stranica na sajtu treba da ima svoju specifičnu strategiju i svrhu. Vaš websajt treba da ima intuitivan tok koji omogućava lako kretanje vaših posetilaca, kako ne bi zbunjeno lutali po njemu. Ne dozvolite im da se izgube u šumi raznih podataka i gomili stavki padajućeg menija. Koristite provereni dizajn koji generiše rast i identifikujte koje stranice vaši posetioci žele da vide. Ne gubite vreme razvijajući nebitne stranice i nebitne detalje.

Odgovara na pitanja

Danas se promene dešavaju ekstremno brzo. Nivo interesovanja i letimičnog pregledanja informacija na internetu brzo opada ukoliko posetilac ne može odmah da nađe ono što želi. Ako ne odgovarate na ona pitanja koja njih muče, odbijate priličan broj potencijalnih klijenata/kupaca.

Odgovaranje-na-pitanja
Optimizacija

Optimizovan po ključnim frazama

Da bi se vaši proizvodi ili usluge prikazali u top rezultatima pretrage, pokazalo se da je potrebno da se fokusirate na to kako se vaš idealni klijent ponaša i razmišlja na internetu i da kreirate edukativni i autoritativni sadržaj koji rešava njegove probleme. Koristeći našu on-page SEO optimizaciju videćete neverovatne rezultate.

HubSpot-mocna-platforma

Izgrađen na moćnoj platformi

Male greške na vašem websajtu mogu lako prouzrokovati gubitak poseta i konverzija. Tu su i bezbednosni propusti raznih CMS platformi, problemi sa usklađenostima različitih softverskih dodataka, ukoliko nemate osobu koja bi se adekvatno bavila tehničkim održavanjem.  Sve ovo može da zadaje ogromne glavobolje. Mi koristimo WordPress u kombinaciji sa HubSpot platformom – jednom od najmoćnijih, najbezbednijih i najlakših platformi za korišćenje. Pored toga, tu smo i kao podrška za tehničko održavanje.

Pretvara posetioce u kupce

Da biste izgradili odgovarajuću publiku, potrebno je da kreirate odličan sadržaj i negujete posetioce kroz kanale koje im omogućavaju da se prijave i budu u interakciji sa vama. Vreme je da prestanete da se oslanjate na slučajne izvore web poseta i počnete efektivno i strateški da zagrevate tu “pravu” publiku. Kada posetioci dođu na vaš sajt, pokažite im da ih razumete i da ste tu da rešavate njihove probleme.

Prevodjenje-publike
Website-Building-virtual-house

Naš proces izrade websajta:

1. STRATEGIJA - sjajno korisničko iskustvo

Kada smo dobro potkovani sa svim potrebnim podacima, određujemo idealno korisničko iskustvo za vaše posetioce i prema tome dizajniramo plan sajta. Svaki detalj je potkrepljen strategijom: svrha svake stranice, kretanje kroz sajt i ključne tačke pretvaranja posetilaca u potencijalne kupce.

2. DIZAJN - Forma plus funkcionalnost

GR8SOME websajtovi su dinamički marketing alati stvoreni da izgledaju lepo i donose dobre rezultate. Modelujemo websajt tako što pravimo prototipe idealnog online korisničkog iskustva i interakcije sa vašim brendom, a sve prema vašem idealnom klijentu. Cilj je da se korisnik veže za vaš brend i preduzme odgovarajuće akcije na vašem sajtu.

3. IZGRADNJA - Strateški razvoj

Udružujemo strategiju, podatke i tehničke veštine i vaš novi sajt počinje da ostvaruje rezultate vrlo brzo. Ključne stranice vašeg websajta gradimo direktno iz HubSpot-a. Zbog toga što je ovako izgrađen sadržaj potpuno pod vašom kontrolom, možete da upravljate odnosima sa posetiocima (relationship management) i aktivno generišete potencijalne kupce (lead generation). Integrisani „Growth-Driven“ dizajn elementi obezbeđuju vam kontinuiranu optimizaciju kompletnog korisničkog iskustva.

Da li mi treba novi websajt?

Želite da postignete bolju rangiranost?

Bićete na vrhu pretraživača kada značajno poboljšamo on-page SEO optimizaciju, web dizajn prilagodimo vašim potencijalnim kupcima/klijentima i pružimo im sadržaj koji nadmašuje njihova očekivanja.

Zašto nam treba novi sajt, kad ni ovaj postojeći nije star?

Ako je vaš postojeći sajt izgrađen prema jasnoj strategiji prodaje, te sadrži elemente koji pretvaraju posetioce u vaše potencijalne kupce (lead generation) i znate tačno koja stranica vam koliko kupaca donosi, onda vam ne treba novi.

Imate puno posetilaca na vašem sajtu, ali bez ikakve koristi od njih?

Vaš websajt pored toga što treba da bude dopadljiv, treba da pruži korisne informacije upravo onim posetiocima koji imaju najveću šansu da postanu vaši klijenti. To obezbeđujemo Inbound Marketingom.

Da li će novi websajt doneti nove klijente/kupce?

Websajt građen u HubSpot-u u kombinaciji sa WordPress-om sadrži sve potrebne elemente za generisanje potencijalnih kupaca/klijenata, a sve počinje od hvatanja pažnje posetilaca.

Vaša oblast je složena. Kako to predstaviti na websajtu?

Uvek je u fokusu vaš idealni klijent/kupac i način na koji on razmišlja. Websajt prati njegov misaoni tok i intuitivno ga vodi ka traženim odgovorima.

 

Vi ste B2B kompanija. Koliko je websajt za vas uopšte važan?

Sajt je ogledalo vaše kompanije. Danas menadžeri informacije traže putem interneta. Vaš websajt treba da prodaje, a menadžeri prodaje da zaključuju prodaju.

Koliko košta izgradnja websajta?

Obično između 1.500 i 6.000 EUR.

Cena zavisi od obima i složenosti websajta. Javite nam se za konkretnu kalkulaciju.

Cena izgradnje websajta zavisi od vaših specifičnih ciljeva i od toga koliko je nama potrebno vremena i znanja da bismo ostvarili te ciljeve. Svaki euro koji odlučite da potrošite u GR8SOME websajt posmatrajte kao investiciju. Sa nama gradite jedinstven, organizovan marketinško-prodajni sistem koji kroz vreme donosi sve veće rezultate.

Povrat je značajno veći od investicije.

Budite jedinstveni, budite prvi u vašoj tržišnoj niši. Za razliku od drugih agencija koje se u 99% slučajeva bave samo fazom privlačenja posetilaca na vaš websajt, mi ih vodimo kroz ceo prodajni proces… i još dalje… Saradnjom sa nama dobijate pouzdanog marketing partnera, jer je nama stalo do vašeg rasta.

Call us

Želite da vaš digitalni marketing stvarno utiče na povećanje prodaje, a ne samo da bude ``nužno zlo``.

Postoji rešenje. Hajde da pričamo o tome.

Zakažite besplatnu 30-minutnu konsultaciju.

REZERVIŠITE TERMIN ODMAH