MARKETING KOJI TRANSFORMIŠE BIZNIS I POKREĆE RAST VAŠE KOMPANIJE

Kako izgrađujete poziciju svoje kompanije pred vašom ciljnom publikom?

Privlačite je.

TRADICIONALNI MARKETING

 • Kupujete oglasni prostor i nadate se da će pravi ljudi kliknuti na vaš oglas
 • Posećujete razne događaje u nadi da će vas neko primetiti
 • Bavite se ”hladnim pozivanjem” (cold calling) i nadate se da nikom nećete “stati na žulj”
 • Unajmljujete preskupe menadžere prodaje i nadate se da će opravdati vaša očekivanja
 • Oslanjate se na preporuke i čekate… i čekate… i čekate

INBOUND MARKETING

 • Targetirate baš one korisnike koje interesuje ono što vi nudite
 • Organski podižete vašu vidljivost i svest o brendu
 • Automatizacijom procesa i sistemom ocenjivanja negujete vaše potencijalne kupce (leads)
 • Povećavate verovatnoću i olakšavate proces prodaje
 • Upravljate vašim celokupnim digitalnim marketingom putem jedne platforme
 • Pratite i analizirate svaku komponentu vašeg marketinga

Kada usmerite vašu Marketing Strategiju u pravcu rešavanja problema vaših potencijalnih kupaca i promovišete sadržaj koji se obraća baš njima, počinjete da privlačite veoma usku i zainteresovanu grupu ljudi.

 

Inbound obuhvata strategijski miks istraživanja kupaca, optimizacije websajta, automatizacije emailova i društvenih mreža, generisanja i negovanja potencijalnih kupaca, kao i izgradnju prodajnog levka.

Evo kako Inbound Marketing funkcioniše:

Attract vistors

Privlačenje posetilaca

Privlačite kupce tako što se fokusirate na stvaranje i deljenje sadržaja koji je usmeren ka vašem idealnom klijentu/kupcu i njegovim interesovanjima.

Convert leads

Pretvaranje posetilaca u zagrejane potencijalne kupce

Pretvarate posetioce u potencijalne kupce (leads) time što im nudite premium sadržaj u zamenu za njihove kontakt informacije.

Close leads

Zaključivanje prodaje

Zaključujete prodaju pomoću automatizacije i sistema ocenjivanja potencijalnih kupaca/klijenata. To vam omogućava njihovo „negovanje“ i intuitivno vođenje kroz prodajni levak.

icon - delight customers

Oduševite kupce

Oduševljavate svoje kupce tako što nastavljate da ispunjavate njihove potrebe i očekivanja. Na taj način ih pretvarate u najglasnije advokate vašeg brenda.

Kada vam je potreban Inbound Marketing?

Želite sajt koji zaista radi za vas?

Pružite posetiocima vašeg websajta fantastično iskustvo. Kompanije koje koriste Inbound Marketing u proseku ostvaruju i do:

 • 300% povećanja kupaca/klijenata
 • 250% povećanja potencijalnih kupaca/klijenata (leads)
 • 570% povećanje broja poseta

Borite se sa gomilom kompleksnih softvera?

Pojednostavite sve korišćenjem samo jedne platforme. Inbound Marketing vam pomaže da privučete više poseta, upravljate sadržajem, generišete i negujete potencijalne kupce, poboljšavate odnose sa kupcima i unapredite prodajne procese.

Želite više klikova putem emaila?

Poboljšajte stopu otvaranja emailova koristeći HubSpot email alate. Šabloni, segmentacija email lista i personalizacija “do najsitnijih perverzija” pomažu vam da kreirate usko ciljane kampanje.

Želite bolje stope konverzije?

Pomoću HubSpot alata za generisanje i negovanje potencijalnih kupaca, dobijate upravo one koji su za vaš biznis najkvalitetniji. Korisnici se lako kreću kroz unapred strateški definisano putovanje pomoću poziva na akciju, automatizovanih radnih procesa (workflows) i drugih elemenata kroz koje se ostvaruje kontakt.

Gomila operativnih, manuelnih poslova vam oduzima puno vremena?

Hubspot vam daje mogućnost automatizacije svih Inbound Marketing aktivnosti koje ste do sada morali da radite isključivo ručno. I to sve na jednom mestu – na jednoj platformi. Sada se oslobađa prostor i vreme vašeg tima za maksimizaciju novih prilika, fino podešavanje strategije i brainstorming novih ideja.

Mučite se sa tumačenjem i korišćenjem dobijenih analitičkih podataka?

Google analitika je izuzetno moćna, ali za mnoge kompanije predstavlja pravu noćnu moru. Za naše izveštaje vam ne treba doktorat da biste ih razumeli. Dobijate smislene i korisne podatke kako biste donosili prave odluke potrebne za brži rast vaše kompanije.

Razvoj profila Idealnog Klijenta (Buyer Persona)

Identifikovanje vaše ciljne publike nije ni malo lako, jer se stalno menjaju načini na koji ona razmišlja i deluje. Naše Inbound Marketing usluge počinju sa određivanjem profila vašeg Idealnog Klijenta (ili više njih). Zajedno osmišljavamo detaljnu strategiju kako da najbolje komunicirate sa njima.

Profil-idealnog-klijenta
Lead Generation

Lead Generation - Stvaranje potencijalnih kupaca

Srž svake Inbound Marketing kampanje je pretvaranje posetilaca u zagrejane potencijalne kupce. Naš zadatak je da za njih osmišljavamo jedinstvene i izvanredne ponude koje prosto ne žele da odbiju. Sve ovo ugrađujemo u prodajni levak koji sadrži važne elemente za konverziju kao što su: pozivi na akciju (CTAs), landing stranice, propratni emailovi i automatizovani radni procesi (workflows).

Kreiranje sadržaja

Naši specijalisti pišu kvalitetan, koristan i zanimljiv sadržaj u formi članaka, premium sadržaja (ponude, e-knjige, vodiči, brošure,…), propratnog sadržaja za društvene medije, video scenarije,… Ovo je kritična komponenta Inbound-a, jer se sve konverzije dešavaju kao rezultat dobrog poznavanja vaše publike i spacijalno napisanih poruka koje odgovaraju tačno njihovim potrebama.

Content Creation
Website-Building-virtual-house

Websajt

Websajt je virtuelna kuća vašeg biznisa i centar vašeg inbound marketinga. Učinite tu kuću prijatnom i kootnom za vaše „goste“ i oni će vam često dolaziti u posetu.

Online kupci vole dobro organizovane web stranice na kojima mogu lako da pronađu ono što im treba. Prema inbound marketing metodologiji, bez pridobijanja njihovog poverenja, nećete im prodati ništa.

Tako da, vaš websajt treba da bude:

 • primamljiv
 • intuitivan
 • funkcionalan
 • korista
 • svež
 • SEO optimizovan.

Društvene mreže

Želite da budete prisutni tamo gde vaša ciljna publika odlazi da se opusti, zabavlja, napuni baterije ili traži korisne informacije. Naša uloga je da vas postavimo pred oči vaše ciljne publike putem kampanja koje angužuju njihovu pažnju, a usmerene su na ona mesta gde su oni navikli da traže informacije.

Social Media
Workflow - Emails

Email marketing

Kreiramo email kampanje i postavljamo automatizovane procese čiji sadržaj je osmišljen tako da vodi vašeg Idealnog Klijenta putem koji smo za njega unapred odredili (Buyer’s Journey). Na tom putu postepeno otpadaju oni koji bi samo gubili vaše dragoceno vreme, a fokus ostaje na onima od kojih možete imati najveće koristi.

Optimizacija

Naše Inbound Marketing usluge kreiraju fenomenalno korisničko iskustvo time što SEO optimizujemo sadržaj u skladu sa očekivanjima vašeg Idealnog Klijenta. Sve se vrti oko unapred određenih ključnih fraza. Za vas je važno da pokažete da ste autoritet u vašoj oblasti i da konstantno objavljujete kvalitetan i relevantan sadržaj.

Optimization
Data Analytics

Analiza podataka

Naši analitički izveštaji su prilagođeni vašim potrebama. Pored toga što prikazuju koliko imate poseta na sajtu, ko posećuje vaš sajt, koliko se na njemu zadržava, pokazuju i koji sadržaj je doveo do prodaje, koje su stope konverzije poziva na akciju i još mnogo toga. Na ovaj način dobijate jasan uvid koliki je vaš povrat na ukupne marketing investicije (ROI) i znaćete tačno šta je ono što daje rezultate, a šta ne.

Koliko sve to košta?

Obično između 2000 i 5000 EUR mesečno

Our Inbound marketing packages start from 2,000 EUR per month, and are fully customizable to your specific needs.

The price of Inbound Marketing depends on your specific goals and how much time and knowledge we need to achieve these goals. Every euro you choose to spend to GR8SOME Inbound Marketing is an investment. You won’t have to rent out ad space, pay multiple agencies, and freelancers to cover total digital marketing with uncertain and hardly measurable results. We will build you a unique, organized marketing and sales system that through time brings more and more results.

Povrat je značajno veći od investicije.

Budite jedinstveni, budite prvi u vašoj tržišnoj niši. Za razliku od drugih agencija koje se u 99% slučajeva bave samo fazom privlačenja posetilaca na vaš websajt, mi ih vodimo kroz ceo prodajni proces… i još dalje… Saradnjom sa nama dobijate pouzdanog marketing partnera, jer je nama stalo do vašeg rasta.

Call us

Želite da vaš digitalni marketing stvarno utiče na povećanje prodaje, a ne samo da bude ``nužno zlo``.

Postoji rešenje. Hajde da pričamo o tome.

Zakažite besplatnu 30-minutnu konsultaciju.

REZERVIŠITE TERMIN ODMAH